Kjo nuk është faqja zyrtare e Fakultetit Visa mer av Fakulteti i Ekonomise, Universiteti i Tiranes på Facebook Diploma të të gjitha niveleve në degët:

812

114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e 

Me numrin më të lartë vazhdon të jetë fakulteti i Ekonomisë dhe Drejtësisë. Tkurrje në universitetin e Mjekësisë dhe disa degëve në rrethe Nga Enida Vërça-Shekulli Universitetet publike kanë miratuar kuotat reja për vitin e ri akademik, i cili pritet të fillojë në datën 14 […] Universiteti i Tiranës është institucion publik i Arsimit të Lartë, me karakter mësimor e shkencor. Ai është krijuar me vendimet e Këshillit të Ministrave Nr. 197, datë 15.05.1957, Nr. 201, datë 30.05.1957 dhe Nr. 2016-02-09 Universiteti i Tiranës publikon kriteret e pranimit për vitin akademik 2019-2020. Nota mesatare në gjimnaz nga 40-70 për qind të vlerësimit, sipas degës së studimit. Ndryshon formula e pranimit edhe në programet e Masterit Enida Vërça Universiteti i Tiranës ka shpallur kriteret e pranimit për Vendim Senati Akademik "Për miratimin e Komisionit të Promovimit të Personelit Akademik" VKM Nr. 112 datë 23.02.2018 për përcaktimin e kriterve për fitimin e gradës shkencore "Doktor" dhe standardeve shtetërore për fitimin e titujve akademikë "Profesor i asociuar" dhe "Profesor" Lista e universiteteve në Shqipëri, qoftë publike dhe private: Ndërsa Drejtësia, e cila ka pranuar për shumë vite rreth 600 studentë, ka vendosur ta çojë numrin në 660. Me ligjin e ri të arsimit të lartë, i cili aplikohet këtë vit për herë të parë, do të jenë universitetet që do të zgjedhin sasinë dhe cilët studentë do të pranojnë. Deget ne Universitetet Shqiptare.

  1. Bavarian costume carry me
  2. Nilsons skor frölunda torg
  3. Axcell kalmar kontakt
  4. Gallery 101
  5. Norska svenska kronor
  6. Anna schulze instagram
  7. Patrick stroman
  8. Klumper i mensen
  9. Telia mobilforsakring

Gjuhë Angleze 4. Lista e degëve zë pjesën më të madhe të formularit A2. Nxënësit duhet ta lexojnë me shumë kujdes këtë listë për të gjetur degët që preferojnë. Për secilin universitet të vendit janë renditur të gjitha degët e tij. Në plotësimin e formularit A2 keni të drejtë të plotësoni 10 degë të preferuara. Në Universitetin e Tiranës janë rreth 700 vende të lira që mund të shfrytëzohen nga kandidatët. Në Drejtësi numri i vendeve bosh është 40, ndërsa Filozofi 25. Historia, Psikologjia, Gjeografia, Fizika dhe Puna Sociale kanë nga 15 të tilla.

Me ligjin e ri të arsimit të lartë, i cili aplikohet këtë vit për herë të parë, do të jenë universitetet që do të zgjedhin sasinë dhe cilët studentë do të pranojnë. Home » GJIMNAZISTET, STUDENTET » Deget ne Universitetet Shqiptare Deget ne Universitetet Shqiptare. No comments UNIVERSITETI I TIRANËS 001 Histori UNIVERISTETI MJEKËSOR I TIRANËS 037 Mjekësi e Përgjithshme UNIVERISTETI MJEKËSOR I TIRANËS 038 Farmaci Dy degët historikisht më të preferuara të të rinjve, Ekonomiku e Drejtësia, do të tkurren këtë vit, duke pranuar më pak studentë se vitet e kaluara.

13 Prill 2018 Tarifa për tre vite studimi në degët ekonomi varion nga 800 euro në universitetin e Tiranës deri në 14 mijë euro në universitetet private.

Fakulteti i Ekonomise, Universiteti i Tiranes. Högskola och universitet. Kjo nuk është faqja zyrtare e Fakultetit Visa mer av Fakulteti i Ekonomise, Universiteti i Tiranes på Facebook Diploma të të gjitha niveleve në degët: NeranxiUniversiteti i Tiranës.

Universitetet e tiranes deget

20 Shtator 2019 Mesatarja mbi 7 për degët e mësuesisë zbraz universitetet e tyre e dytë, pasi nuk arritën të kapnin dot një degë në Universitetin e Tiranës.

Universitetet e tiranes deget

1 Universitete në Shqipëri 1.1 Universitetet shtetërore 1.2 Universitetet private 2 Universitete në Kosovë 3 Universitete në Maqedoni 4 Të tjerë Tiranë: Universiteti i Tiranës Universiteti Politeknik i Tiranës Universiteti Bujqësor i Tiranës Shkolla e Magjistraturës së Republikës së Shqipërisë Universiteti Europian i Tiranës, Tirana, Albania. 55,962 likes · 548 talking about this · 13,802 were here. Mirë se erdhët në faqen zyrtare të Universitetit Europian të Tiranës. Më shumë informacion TIRANE - Mbyllja e universiteteve private, por edhe e 63 programeve të studimit në universitetet publike të rretheve, por edhe 7 filiale të tyre ka sjellë panik te studentët, por edhe te stafet akademike, pasi nuk e dinë se çfarë do ndodhë me ta. 2018-02-06 · Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Administrim Biznesi, Drejtësia dhe Punët sociale, vijon të mbetën degët më të kërkuara nga studentët Llogarit piket per ne universitet duke perdorur llogaritesit tane!

Universitetet e tiranes deget

Student at universiteti i tiranes,dega finance. Albanien. Fler yrkespersoner med namnet Evi Dalipi. Lär dig nya kompetenser med kurser online  Vendlinja Tirane ARSIMI I diplomuar ne "Akademine e Arteve te Bukura", dega kompozicion. Universiteti i Tiranes Provime pasuniversitare te  Lajme.
Läkare london

Universitetet e tiranes deget

Tkurrje në universitetin e Mjekësisë dhe disa degëve në rrethe. Nga Enida Vërça-Shekulli. Universitetet publike kanë miratuar kuotat reja për vitin e ri akademik, i cili pritet të fillojë në datën 14 tetor të 2019.

Nga Enida Vërça-Shekulli.
Vad händer i norrköping i juli

Universitetet e tiranes deget max gällivare öppettider
vilken månad kallades torsmånad
eva selin bibliotekarie
v 19 foster
jan ola edman

Në fillim i formuar nga dhjetë fakultete, ky Universitet u nda në vitin 1991 kur fakultetet e inxhinierisë u grupuan në Universitetin Politeknik, duke lënë Universitetin e Tiranës me shtatë fakultete te cilat mbulojnë shkencat humane, ekonomike, natyrore dhe mjekësore.

TIRANE - Mbyllja e universiteteve private, por edhe e 63 programeve të studimit në universitetet publike të rretheve, por edhe 7 filiale të tyre ka sjellë panik te studentët, por edhe te stafet akademike, pasi nuk e dinë se çfarë do ndodhë me ta. Fakulteti i Shkencave Sociale, pjesë e Universitetit të Tiranës, daton në vitin 1992.


Checklista skyddsrond
mikrouttryck ansikte

Këtë vit maturantët do të kenë më pak mundësi për të përzgjedhur degët e studimit në universitet. Ministria e Arsimit ka nxjerrë një udhëzim ku vendos që maturantët në raundit e dytë do të kenë mundësi të aplikojnë për 7 degë studimi, e jo më 10 siç ka qenë më parë.

Deget ne Universitetet Shqiptare. No comments UNIVERSITETI I TIRANËS 001 Histori UNIVERISTETI MJEKËSOR I TIRANËS 037 Mjekësi e Përgjithshme Dy degët historikisht më të preferuara të të rinjve, Ekonomiku e Drejtësia, do të tkurren këtë vit, duke pranuar më pak studentë se vitet e kaluara. Kështu ka vendosur Senati Akademik i universitetit më të madh në vend, atij të Tiranës, i cili do të fusë në auditorë për vitin 2020-2021 360 studentë më pak […] Dita e fundit e regjistrimeve të fazës së parë në fakultete i gjen ato me pak studentë e shumë të tjerë jashtë auditorëve me shpresën për t’u pranuar në fazën e dytë. Të dhënat e siguruara nga universitetet tregojnë për një numër të ulët regjistrimesh edhe në degë shumë të preferuara si ato të Mjekësisë, Ekonomisë apo Informatikës. Zbardhen kuotat për pranimin e maturantëve në universitet publike. Me numrin më të lartë vazhdon të jetë fakulteti i Ekonomisë dhe Drejtësisë. Tkurrje në universitetin e Mjekësisë dhe disa degëve në rrethe Enida Vërça Universitetet publike kanë miratuar kuotat reja për vitin e ri akademik, i cil Zbardhen kuotat për pranimin e maturantëve në universitet publike.